Program care iti adauga data pe poze

In mai multe locuri am vazut intrbari de genul:

 • Cum sa imi adaug data pe fotografii?
 • De ce nu imi apare data pe fotografii?
 • Exista un program ca sa adaug data pe poza?

Va aduc acum raspunsurile. In primul rand majoritatea aparatelor foto (nu chiar toate) au functia de a tiparii data pe fotografie, aceasta se afla undeva la setari, deobicei este denumita date imprint sau imprimare data. In cazul in care aveti un aparat foto caruia ii lipseste aceasta functie sau in cazul in care ati facut mai multe fotografii si nu ati activat functia de imprimare a datei, o puteti adauga acum. La sfarsitul articolului voi pune linku catre un program care face asta pentru voi, indiferent de numarul de poze, fara sa va mai bateti capul. Aplicatia utilizeaza datele din EXIF (un set de date atasat fisierului jpeg care contine informatii legate de fotografie, aparat, data etc.). Iata un exemplu:

Poza Inainte

Poza Inainte

Poza Dupa

Poza Dupa

Obsevati ce frumos a adaugat data. Poate face asta la un numar nelimitat de poze cu doar cateva clickuri de mouse. Exista si cateva dezavantaje, nu puteti seta formatul datei, fontul sau culoarea, insa varianta aceasta este gratuita si functioneaza impecabil.

Iata Linkul

Acordă o notă acestui articol:
[Total: 2 Medie: 4]
Program care iti adauga data pe poze written by Harry average rating 4/5 - 2 user ratings

You may also like...

2 Responses

 1. Constantin spune:

  Am avut in lucru si varianta la care poti seta fontul si proprietatile lui, rotirea, resize, si un alt mesaj in loc de data si ora. Din nefericire am virusat hardiskul si nu am mai putut recupera nimic. Este primul review la pogramul meu, credeam ca va trece neobservat. Merci si succes !!!

  • Harry spune:

   Aplicaţia face cea ce trebuie, si este înca utila deoarece are in fiecare săptămână câteva descarcari. Păcat ca a fost hdd virusat :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>